https://oldskilltexel.nl/wp-content/uploads/2022/11/WhatsApp-Image-2022-11-30-at-13.18.51-640x640.jpeg

Verzenddozen zijn herbruikbaar! Laat de brouwer investeren in bier!

Niet in papier...

Op initiatief van brouwerij Stijl: naar aanleiding van frustratie over goede verzenddozen die na eenmalig gebruik in de oud papierbak belanden. Als brouwerij moeten we nieuwe dozen inkopen voor (steeds meer) geld. Deze dozen met vaak dubbel karton en vakvulling zijn speciaal ontwikkeld voor de verzending van bierflessen/blikken. Dit kan duurzamer!

Hoe werkt het?

Lieve klanten, lever je verzenddozen in bij een lokale brouwerij of bierspeciaalzaak. Op de kaart vind je de adressen in jouw regio.

De kaart is hiernaast te vinden of via URL: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=14MSa9fr-54CkmYm8r-poOH-snyHqE20&usp=sharing

Een voorbeeld:

De Ouwe Skilder Brouwerij stuurt een verzenddoos naar een bierliefhebber in Almere. In de verzenddoos vindt de klant een briefje met de vraag deze doos niet weg te gooien, maar naar een lokale brouwer te brengen. Op dit briefje ook een QR code met verwijzing naar de kaart met deelnemende brouwers en speciaalbierzaken. De klant kijkt op de kaart en vindt Brouwerij Stijl in Almere-Haven. Hoe tof, een lokale brouwer bezoeken en blij maken met een herbruikbare verzenddoos!